Меню
» » 2019 » Червень » 30

Зустріч дилерів компанії Claber

17-20 червня в г.Фіуме Венето, Італія, відбулася зустріч дилерів компанії Claber, на якій зібралися представники майже всіх країн Європи.

Було заслухано звіт про результати діяльності минулого року, а так само розроблена стратегія подальшого співробітництва і розвитку.

Господар підприємства пан Олівіано Спадотто ознайомив гостей з новітніми розробками, особисто провів екскурсію по заводу і центру логістики.

 

Присутнім були продемонстровані найсучасніші технології, які використовуються при виготовленні поливного обладнання Claber. Девіз компанії - «Максимальна економія води». У зв'язку з цим друга половина зустрічі відбулася на території Академії води компанії Claber створеної на базі невеликої гідроелектростанції так само належить компанії. В академії було презентовано різна продукція, в тому числі і нові види візків з шлангами, які є ноу-хау компанії Claber і не мають аналогів в світі.

avatar
0
1 Вячеслав • 17:24, 20 Січ 17 [Матеріал]
Очень приятно что такой известный в мире бренд, зашел на наш рынок. И теперь украинский потребитель, имеет возможность приобрести поливочное оборудование, высочайшего качества.
avatar
0
2 Аня • 15:49, 06 Бер 17 [Матеріал]
Компания Claber достойна уважения! Пользующееся спросом у потребителей качественное оборудование для полива, максимально экономящее воду.
avatar
0
3 Annacom • 10:22, 09 Бер 17 [Матеріал]
Компания Claber является ведущей, и это не удивительно, ведь международный бренд пользуется спросом, а все потому, что хозяин предприятия работает на интерес людей, и доказательство тому эти самые встречи.
avatar
0
4 olga-kort • 19:44, 10 Бер 17 [Матеріал]
Из новости о встрече дилеров компании Claber вИталии ясно, что компания успешно развивается, особенно в направлении создания
современных технологий изготовления поливного оборудования с максимальной
экономией воды.
avatar
Поливное оборудование Claber было и остается в приоритете, поэтому и такие встречи важны для всех. Участники получили полезную информацию, а это необходимо для успешной реализации продукции.